Retele sociale

U.F.O. (2012)


Patru prieteni, Michael, Robin, Dana și Vincent se reunesc pentru o noapte într-un bar – o mulțime de oameni dansand si beau,
muzica tare – totul ca de obicei.
Michael (Sean Brosnan), un veterinar fost afgan, pete Carrie (Bianca Bree), o frumoasă dar femeie tanara misterios, care pare să fie atras de Michael la fel de mult ca el este cu ea.Vincent (Jazz Lintott) se îmbată, și începe o luptă într-un club, care mai târziu să-l transformă și bouncers Michael luptă în fața clubului. Curând însă, pleacă, împreună cu Carrie, care este acum în mâinile lui Michael.Ceea ce urmează, este o noapte de sex, ca Michael are drumul său cu Carrie, și Robin face dragoste cu Dana, la care el a propus recent.Vincent pe de altă parte, este mai puțin norocos, ca el adoarme hugging-o tigaie.În ziua următoare, prieteni trezesc, și să realizeze ceva nu e bine – întregul oraș trăiește pierderea de putere, telefoanele nu funcționează, și încet publice în zona începe panica.Mai târziu, este dezvăluit faptul că “OZN” a sosit, iar adevarata distractie incepe.Curând, prietenii dau seama că singura lor șansă de a supraviețui este de a ajunge la George (Jean-Claude Van Damme), un ofițer de informații retragere, care pare să știe ce a fost întâmplă. Cu toate acestea, un secret fatal este încă să fie descoperită …“OZN” este primul rol important joaca pentru Bianca Bree (jocuri Carrie) – fiica lui Jean-Claude Van Damme. Anterior, ea a apărut abia în părți secundare, toate în filmele lui Van Damme. În aici, ea e în centrul filmului.
Bree are toate pare să devină un star, cu toate acestea ea trebuie neapărat să înceapă a face filme pe cont propriu, fără tatăl ei celebru de back-up. În “OZN”, ea nu are mult de a face, în ciuda joacă rolul principal.Sean Brosnan, fiul lui Pierce Brosnan, devine tot distracție. Nu numai el devine placerea de fiica lui Van Damme, pe ecran, el devine, de asemenea să bea, pentru a primi în lupte (în special, cea cu Joey Ansah este mare), și doar să fie un imbecil anti-erou.
Jean-Claude Van Damme, aici, apare într-o camee oarecum extins, dar el nu obține un cuplu de scene bune, precum și – dintre care unul este atunci când el devine să lupte fiica lui!
Ei bine-cunoscut pentru Marea Britanie actorul Sean Pertwee apare într-un rol scurt ca un nebun rătăcit, care încearcă să avertizeze despre eroii nostri “invazia extraterestră”.
În general, “OZN” este un cap deasupra OZN de obicei ieftine si filmele străine, și CGI pare oarecum bine.
Ceea ce irita cel mai mult este stilul de regie pe care Dominic Burns a ales pentru a merge pentru. Aparat de fotografiat șubredă, tranziții rapide și dure, bucăți face filmul greu sa ma uit.


Share this article :

Trimiteți un comentariu

Da-ti o nota filmului.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maddcat - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger