Retele sociale

Blood and Bone (2009)

saiah Bone (Michael Jai White) se mută în Los Angeles unde au loc lupte secrete. Într-o noapte, după urmărirea unui meci în care era protagonist campionul local neînvins Hammerman (Bob Sapp), Bone cade la înţelegere cu
 promoterul Pinball (Dante Basco) să-l arunce în luptă pentru un procent de 20% din câştiguri (sau 40% dacă Pinball va pune la bătaie proprii săi bani). În aceeaşi noapte, Bone se întâlneşte cu un şef al mafiei, James (Eamonn Walker), şi iubita acestuia Angela Soto (Michelle Belegrin). Pinball îi spune lui Bone ca Angela a fost măritată în trecut, dar James i-a înscenat soţului ei o triplă crimă şi a fost trimis la închisoare.
Când a aflat că era însărcinată, James i-a impus să facă avort şi de atunci Angela a căzut în dependenţa de droguri. De-a lungul următoarelor câteva nopţi, Bone îşi face un nume în domeniul luptelor, învingând fiecare oponent care i-a ieşit în cale, câştigând pentru el şi Pinball o mulţime de bani. Apoi, după ce dă de podea şi cu neînvinsul Hammerman, Bone primeşte o ofertă din partea lui James. Luptele acestea internaţionale sunt conduse de un grup de oameni foarte influenţi şi bogaţi cunoscuţi drept „Consorţiul”, dar cu precădere de un traficant de arme pe nume Franklin McVeigh (Julian Sands), iar James doreşte ca Bone să se lupte cu Pretty Boy Price (Matt Mullins), campionul absolut.
Bone îi spune lui James că va lua în considerare această ofertă. Mai târziu la petrecere, James îi ordonă lui Angela să se dea pe lângă Bone şi să-l atragă în patul ei. Bone îi mărturiseşte că a fost coleg de celulă cu soţul ei, Danny (Kevin Phillips), şi buni prieteni. Apoi, Danny a fost ucis de un deţinut pe nume JC (Kimbo Slice). Angela mărturiseşte şi ea că la scurtă vreme după ce Danny a fost trimis la închisoare ea a dat naştere unui băieţel, dar a pierdut custodia lui şi nu ştie dacă mai trăieşte ori nu. Bone îi promite c-o va ajuta să dea de băiat, dar înainte de asta ea trebuie să se ducă la un centru de dezintoxicare.


Share this article :

Trimiteți un comentariu

Da-ti o nota filmului.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maddcat - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger