Retele sociale

The Man from Nowhere 2010

Conducând o casă de amanet într-un cartier mic, fostul ofiţer de operaţiuni speciale Cha Tae-sik (Won Bin) duce acum o viaţă liniştită. Singura lui legătură cu restul lumii este o fetiţă, So-Mi, care locuieşte
 vis-a-vis. Mama lui So-Mi, Hyo-Jeong, este dependentă de heroină şi fură droguri de la un grup de crimă organizată. Când Oh, un şef mafiot puternic, despre drogurile furate îi ordonă lui Man-Seok să le recupereze. Acesta şi oamenii lui merg la Hyo-Jeong şi o torturează pentru a le spune unde sunt drogurile, iar după aceea vor s-o răpească pe ea şi pe fiica ei.
Trei membri ai grupării sunt trimişi la casa de amanet a lui Tae-sik pentru a recupera drogurile pe care i le dăduse mai devreme, fără ştirea lui, femeia respectivă, însă acesta îi doboară cu uşurinţă. Totuşi, aflând că gruparea le are captive pe Hyo-Jeong şi pe So-Mi, Tae-sik le oferă geanta care conţine drogurile indivizilor pe care i-a bătut. Realizând că Tae-sik le-ar fi de mai mare ajutor decât fostul lor bătăuş, fraţii grupării care l-au şantajat – Man-seok şi Jong-seok – îi promite că le va elibera pe fete cu condiţia ca el să facă o livrare în numele lor.
El acceptă să înfrunte din nou lumea din afară pentru a le salva pe fete. Totuşi, livrarea era doar parte dintr-un complot mai amplu de-a elimina fostul şef al fraţilor, Oh. Poliţia îl arestează pe Tae-sik şi descoperă în maşina pe care o folosea să facă livrarea cadavrul lui Hyo-jeong având organele înlăturate, iar acesta realizează că a fost dus de nas şi că micuţa se află în mare pericol. Tae-sik fuge din secţia de poliţie pentru a o căuta şi salva pe So-mi.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

Da-ti o nota filmului.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maddcat - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger